Do whatever it makes you happy.

Drive.

Vrei #permis?

VEZI TARIFELE MAI JOS

Taxa școlarizare

TARIFE

VEZI TARIFELE MAI JOS

Școala de șoferi VYO din București își propune să ofere servicii de învățare la volan de calitate superioară, combinând o gamă largă de opțiuni pentru autovehicule cu un program de instruire complet și eficient.

Având la dispoziție o selecție impresionantă de mașini cu cutie manuală, inclusiv MERCEDES B CLASS, RENAULT CLIO IV, DACIA SANDERO STEPWAY, MERCEDES A CLASS, RENAULT KADJAR, RENAULT CAPTUR, NISSAN JUKE, SKODA KAMIQ, VOLKSWAGEN GOLF, BMW SERIA 1, Volkswagen T-ROC, BMW Seria 1, școala își îndeplinește promisiunea de a oferi opțiuni pentru toate gusturile și nevoile. Pentru cei care preferă mașinile cu cutie automată, VYO dispune de MINI COOPER SD AUTOMAT, Fiat 500 X Automat, MINI COOPER COUNTRYMAN și RENAULT CLIO IV AUTOMAT.

Tarifele practicate de VYO sunt concepute astfel încât să reflecte un echilibru între costuri și valoare. Nu sunt cele mai mari, deoarece școala își menține cheltuielile cât mai reduse, dar nu sunt nici cele mai mici, pentru că instruirea de calitate are un preț. Oferindu-ți o instrucțiune de calitate la prețuri accesibile, VYO se asigură că investiția ta în educația auto este una bine cheltuită.

În preț este inclusă pregătirea dosarului pentru examen, pregătirea practică de 30 de ore (care include conducerea autovehiculului și costurile pentru carburant), precum și pregătirea teoretică de 24 de ore. Aceasta din urmă acoperă legislația rutieră, conducerea preventivă și ecologică, prim ajutor, cunoașterea și întreținerea autovehiculului, precum și o simulare a examenului teoretic cu un software similar celui de la poliție.

La VYO, te vom dota cu toate instrumentele necesare pentru a deveni un șofer sigur și responsabil. Echipa noastră dedicată și cursurile bine structurate te vor ghida pas cu pas în acest proces, asigurându-ne că ești pregătit pentru provocările și responsabilitățile care vin odată cu obținerea permisului de conducere.

Credem cu tărie că avem cei mai buni instructori din oraș și, ca să ne susținem acest angajament, ne-am aliniat prețurile la un nivel mediu. Îți poți rezerva acum o lecție de condus online! Alege VYO pentru a porni pe drumul către o experiență de condus sigură și responsabilă.

ÎNSCRIERE ONLINE

DACIA SANDERO STEPWAY

RENAULT CLIO IV

MERCEDES A CLASS

MERCEDES B CLASS

Mercedes-Benz B Class
Renault Clio IV

TARIF: 2300 LEI

TARIF: 2300 LEI

NISSAN JUKE

RENAULT KADJAR

SKODA KAMIQ

RENAULT CAPTUR

RENAULT CAPTUR
RENAULT KADJAR
Skoda Kamiq
Nissan Juke

TARIF: 2300 LEI

TARIF: 2300 LEI

TARIF: 2300 LEI

TARIF: 2300 LEI

VOLKSWAGEN GOLF

Volkswagen T-ROC

BMW SERIA 1

BMW Seria 1
Volkswagen Golf
Volkswagen T-ROC

TARIF: 2300 LEI

TARIF: 2300 LEI

TARIF: 2300 LEI

Fiat 500 X Automat

MINI COOPER SD AUTOMAT

MINI COOPER COUNTRYMAN

RENAULT CLIO IV AUTOMAT

Fiat 500 X Automat

TARIF: 3000 LEI

TARIF: 3000 LEI

TARIF: 5500 LEI

TARIF: 2700 LEI

TESTIMONIALE

de la Ramona - insandale.ro

Data:

11 MAI, 2020

Gata de road trip:

un an de când am terminat scoala de soferi!

Așa că după un research făcut și niște review-uri citite, am ales Școala de Șoferi Vyo. Părea o școală care putea să facă ajute oamenii speciali, care nu prea știu bine care e stânga și care este dreapta, să capete permisul de conducere.