PerfectAutoVYO.

Profesionalism la volan

Instructori auto. Profesori de pilotaj. Oameni. Prieteni.

Rolurile noastre nu se încheie cu obținerea permisului tău de conducere. Asta pentru că aptitudinile pe care le dobândești în timpul orelor noastre de instruire sunt "daruri" care îți vor însoți întreaga carieră de șofer. Maestria în arta condusului nu se întâmplă întâmplător, ci se învață, iar noi, ca și mentorii tăi auto, îți oferim suport, îndrumare și încurajare.

Având o vastă experiență și aspirând la obiective înalte - de a furniza elevilor noștri competențele esențiale pentru a conduce un vehicul - am reușit să creăm șoferi pregătiți, spontani și atenți cu ajutorul școlii de șoferi Perfect Auto VYO. Înființată în 2003, această afacere de familie s-a dezvoltat continuu și nu mai este doar o școală de șoferi cu instructori profesioniști și o flotă modernă de vehicule. Este o experiență care ajută peste 100 de cursanți să obțină permisul de conducere în fiecare lună.

Aceasta se realizează cu ajutorul a 23 de autovehicule, cu cutie de viteze manuală sau automată, două sedii unde se desfășoară cursurile de legislație și peste 20 de instructori auto profesioniști care sunt mereu gata să îi sprijine pe cursanți, ajutându-i să depășească orice temeri și să-și dezvolte abilitățile esențiale pentru a deveni șoferi buni.

Ți-am putea spune că îți vom îndeplini visul și că permisul de conducere poate fi al tău - dar să fim realiști: asta depinde doar de tine. Trebuie doar să-ți dorești cu adevărat.

MISIUNE

Siguranța la volan este țelul nostru principal, de aceea elevii nostri absolvenți ai Școlii de Șoferi Perfect Auto Vyo pornesc în călătorii ca șoferi responsabili, încrezători, curajoși și independenți.

Ne asumăm misiunea de a schimba atitudini și de a redefini încrederea, bucurându-ne alături de fiecare elev în parte pentru reușita lui.

Scopul nostru principal este de a oferi îndrumarea necesară cursanților nostri și de a-i ajuta să înțeleagă logic șofatul prin însușirea competențelor unui adevărat profesionist. Cu ajutorul instructorilor empatici și profesioniști, în cadrul școlii noastre aceste abilități de conducere le deprindeți cu plăcerere și încredere.

VIZIUNE

Scoala VYO

Omul potrivit, la momentul potrivit, trăiește experiența potrivită. Aceasta este viziunea noastră referitoare la orele pe care le oferim în cadrul școlii de șoferi. Când încrederea în forțele proprii devine fundația obiectivelor tale, restul e doar exercițiu și îndrumare.

VEZI TARIFE

PARTENERI: