PerfectAutoVYO.

Profesionalism la volan

Instructori auto. Profesori de pilotaj. Oameni. Prieteni.

Rolurile noastre nu se opresc odată cu obținerea permisului de conducere. Pentru că toate abilitățile formate în cadrul orelor de pilotaj sunt ”daruri” pe care le păstrați toată viața de șofer. Arta condusului se învață, iar noi -ca niște auto coachi – vă oferim suport, îndrumare, încurajare.

Cu o experiență mare și cu obiective mărețe – să oferim cursanților cele mai importante atu-uri pentru a conduce o mașină – am reușit cu școala de șoferi Perfect Auto VYO să lansăm în trafic șoferi pregătiți, spontani, atenți. De 17 ani acest business de familie a crescut frumos și nu mai este doar o școală de șoferi cu instructori profesioniști și cu cea mai modernă și nouă flotă de mașini existente pe piață. Este o experiență cu ajutorul căreia peste 100 de elevi obțin permisul auto în fiecare lună.

Totul se întâmplă cu ajutorul a 23 de mașini cu cutie automata sau manuală, două sedii gazde ale cursurilor de legislație, peste 20 de instructori auto profesioniști care vin mereu în ajutorul elevilor și îi ajută să-și învingă teama și să-și dezvolte abilitățile necesare unui bun șofer.

Am putea sa iti spunem ca iti indeplinim visul si ca permisul de conducere poate fi al tau!- dar sa fim seriosi: asta depinde doar de tine. TREBUIE doar sa VREI.

MISIUNE

Siguranța la volan este țelul nostru principal, de aceea elevii nostri absolvenți ai Școlii de Șoferi Perfect Auto Vyo pornesc în călătorii ca șoferi responsabili, încrezători, curajoși și independenți.

Ne asumăm misiunea de a schimba atitudini și de a redefini încrederea, bucurându-ne alături de fiecare elev în parte pentru reușita lui.

Scopul nostru principal este de a oferi îndrumarea necesară cursanților nostri și de a-i ajuta să înțeleagă logic șofatul prin însușirea competențelor unui adevărat profesionist. Cu ajutorul instructorilor empatici și profesioniști, în cadrul școlii noastre aceste abilități de conducere le deprindeți cu plăcerere și încredere.

VIZIUNE

Omul potrivit, la momentul potrivit, trăiește experiența potrivită. Aceasta este viziunea noastră referitoare la orele pe care le oferim în cadrul școlii de șoferi. Când încrederea în forțele proprii devine fundația obiectivelor tale, restul e doar exercițiu și îndrumare.

VEZI TARIFE

PARTENERI: